LED Solcellelampe spyd, Medusa
08 RUSTFRIT STÅL 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd, Medusa - 08 RUSTFRIT STÅL 6500K Udvid

LED Solcellelampe spyd Medusa - 08 i rustfrit stål er en stilfuld og energieffektiv løsning til at lyse op i haven med sit klare hvide lys på 6500K.

Antal: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver osv.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 300mAh.
Størrelse på solpanel: L50*B60mm.
Type solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 120mA.
Opladningstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.24W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 63,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt og stilfuldt LED solcelle have lys

MEDUSA LED solcelle have lys er det perfekte valg til at belyse din have, sti eller terrasse på en miljøvenlig og energieffektiv måde. Med en effekt på 0.03W og en lysstyrke på 1.2 lumens, leverer dette have lys et skarpt og klart lys med en kold hvid farvetemperatur på 6500K.

Det rustfri stål design giver produktet et moderne og elegant udseende, der passer perfekt til enhver udendørs indretning. Den integrerede lyskilde sikrer nem installation og vedligeholdelse, så du kan nyde et smukt oplyst udendørs rum uden besvær.

Med en tilslutning til en 1.2V forsyning og en driftssikker driver, er dette solcelle have lys både pålideligt og holdbart. Producenten giver endda 3 års garanti på produktet, så du kan være sikker på kvaliteten og lang levetid.

Ved at anvende LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den gode køling og professionelle design sikrer en effektiv og pålidelig belysning, der skaber den perfekte stemning i din have, uanset tidspunkt på dagen.

Den kold hvide farvetemperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær, der er ideelt til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer. Mens denne farve sjældent bruges i Skandinavien, kan den skabe et unikt og moderne udtryk i dit udendørs rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.2 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.03W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.