Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Justerbar
Amber

Aigostar Aigostar

19667-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Justerbar - Amber Udvid

Opnå den perfekte belysning derhjemme med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G95 LED pære. Justerbar farvetemperatur og smart teknologi gør det nemt at skabe den rette stemning.

Mængde: 1 stk
Form: G95.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Lampeskærm guldbelagt.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Justerbar, Amber

Dette smarte LED-pære er det perfekte valg til dit hjem, kontor eller enhver anden indendørs belysningsapplikation. Med en effektivitet på 6W erstatter den let en traditionel 60W pære, hvilket betyder besparelser på din elregning. Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og giver en imponerende lysstyrke på 806 lumens.

Den høje spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig og lysende atmosfære. Med en justerbar CCT funktion kan du skifte mellem forskellige farvetemperaturer for at tilpasse lyset efter dine behov og præferencer.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at denne pære viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger den til at lyse et rum op eller til at skabe stemning, vil du blive imponeret over den naturlige belysning, den leverer.

Med en dimension på 130 x Ø95 mm passer denne pære perfekt til mange forskellige armaturer og indretninger. Den har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den til et pålideligt valg til langvarig brug.

Det smarte Bluetooth Mesh system giver dig mulighed for at styre pæren trådløst fra din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrke, farvetemperatur og endda skabe forskellige belysningsindstillinger ved hjælp af en app. Med mulighed for at oprette grupper af pærer og oprette tidsplaner, kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem med lethed.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne pære er af høj kvalitet og vil yde optimalt i lang tid. Invester i denne Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Justerbar pære i dag og oplev den utrolige belysning den kan tilbyde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde130 mm.
Diameter95 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.