Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 4.9W
RGB+CCT, Vinduesæske

Aigostar Aigostar

19719-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 4.9W - RGB+CCT, Vinduesæske Udvid

Form: C37.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 48,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 4.9W, RGB+CCT, Vinduesæske

Denne smarte LED-pære er ikke bare en almindelig lyskilde, den er langt mere avanceret takket være Bluetooth Mesh teknologien. Med en effektivitet på 4.9W erstatter den en 37W traditionel pære, hvilket betyder betydelige energibesparelser i det lange løb.

Lysstyrken på 420 lumens og en spredning på 250 grader sikrer, at lyset fordeler sig jævnt og effektivt i rummet, uden blænding eller mørke pletter. Det høje RA-værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der viser farverne ægte og levende. Dette er ideelt til steder, hvor farvegengivelse er vigtig, såsom i stuer, køkkener eller butikslokaler.

Denne LED-pære tilsluttes simpelt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Dimensionerne på 100 x Ø37 mm gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer med en E27-fatning.

Med en levetid på op til 15.000 timer og en producentgaranti på 3 år er denne LED-pære en pålidelig og langvarig lyskilde. Den er også yderst brugervenlig takket være Bluetooth Mesh teknologien, som giver dig mulighed for at styre lysstyrke, farvetemperatur og farver direkte fra din smartphone eller tablet via en dedikeret app.

Denne smarte LED-pære er ikke kun et praktisk lysprodukt, det er også en investering i en mere energieffektiv og intelligent belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med muligheden for at skabe forskellige stemninger og atmosfærer ved blot et par tryk på din enhed, er denne LED-pære det perfekte valg til dem, der ønsker både funktionalitet og æstetik i deres belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke420 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat37W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.