Bluetooth Mesh Smart LED-pære G45 E27 4.9W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

19716-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-pære G45 E27 4.9W RGB+CCT Udvid

Med vores Bluetooth Mesh Smart LED-pære G45 E27 4.9W RGB+CCT kan du skabe den perfekte atmosfære derhjemme med et tryk på en knap. Kontroller lysstyrke, farvetemperatur og farver via din smartphone og nyd den smarte belysning i dit hjem.

Antal: 1 stk
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 48,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-pære G45 E27 4.9W RGB+CCT

Denne smarte LED-pære er designet til at gøre dit hjem endnu mere behageligt og energieffektivt. Med en effekt på 4.9W erstatter denne LED-pære en konventionel pære på hele 37W, hvilket resulterer i betydelige besparelser på din elregning.

Med en stor E27 fatning kan denne pære let tilsluttes til din eksisterende 230V forsyning. Den har en imponerende lysstyrke på 420 lumens og en bred spredningsvinkel på 200 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet belysning i rummet.

Denne LED-pære har en høj kvalitet af lys med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne naturligt og ægte. Dette er vigtigt for at skabe den rette atmosfære i dit hjem eller kontor. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer en behagelig lysoplevelse.

Med en dimension på 89 x Ø45 mm passer denne LED-pære perfekt ind i de fleste lamper og armaturer. Den er let at installere og kræver ingen specielle værktøjer.

Yderligere har denne LED-pære en Bluetooth Mesh funktion, hvilket gør den smart og let at styre via en app på din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrke, farvetemperatur og endda lave forskellige lysscenarier, alt sammen fra din sofa eller seng.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af denne LED-pære. Den er designet til at holde i mange år og give dig en behagelig belysning i lang tid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke420 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat37W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.