LED Natlys 1W 6500K
USB Opladning & Magnetisk Fastgørelse - Touch Dæmpning - 4 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys 1W 6500K - USB Opladning & Magnetisk Fastgørelse - Touch Dæmpning - 4 stk. Udvid

Få et blødt og behageligt lys med disse LED natlys, der er lette at oplade via USB og nemt fastgøres med magneter. Du kan dæmpe lyset med et enkelt tryk og får hele 4 styk i pakken.

Mængde: Sæt (4 stk)
Produkt: LED natlys
Funktioner: Giver blødt og behageligt lys med trykdæmpning
Anvendelse: Perfekt til læsning i sengen eller som natlampe for børn

Læs mere..

  • Kold

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【360° LED blødt lys】 360° panelet giver dig mere behageligt og delikat lys. Hyggeligt LED-lys hjælper børn med at falde i søvn og driver frygten for mørke væk.【USB genopladeligt lys】 Ingen behov for batteridrevne lys, 1,5-2 timers fuld opladning. Leveres med USB-kabel, kompatibelt med telefonoplader, powerbank og enhver USB-port.【Touch trinløs dæmpning】 En enkel berøring styrer lysstyrken, der kan tilpasses ethvert miljø. Hukommelsesfunktionen kan genoprette lysstyrken næste gang.【Nem at installere】 Ingen elektrisk ledningsføring, ingen boring af huller, med den medfølgende magnetstrimmel og selvklæbende tape, ingen skruer eller værktøj nødvendig. Du skal blot fastgøre det hvor som helst du vil via det selvklæbende tape og magnetstrimmel.【Udbredt anvendelse】 Aigostar Jane-lyset har en lille størrelse, velegnet til skab, garderobe, trappeopgang, børneværelse, toilet, klædeskab, soveværelse, skuffe, værksted, væg, kælder, gang, etc.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke60 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde45 mm.
Bredde80 mm.
Dybde80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Erstat10W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.