LED Kantbelyst Natlys med PIR Sensor, Rundt 0,5W, 3000K/6500K (Med USB-Opladning og Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk)

Aigostar Aigostar

19799-0

New product

LED Kantbelyst Natlys med PIR Sensor, Rundt 0,5W, 3000K/6500K (Med USB-Opladning og Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk) Udvid

LED Kantbelyst Natlys med PIR Sensor er den perfekte løsning til at skabe tryghed om natten. Med USB-Opladning og Magnetisk Absorption gør det nemt at tænde og slukke lyset efter behov.

Antal: 1 stk
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabiner, altan, trapper, gang og andre steder..
Batteritype: Lithium batteri.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 55,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


```html

Effektivt LED Kantbelyst Natlys med PIR Sensor

Dette LED kantbelyste natlys er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum, der har brug for en subtilt oplyst atmosfære om natten. Med en effekt på 0.5W og mulighed for tilslutning til en 5V forsyning, er dette natlys både energieffektivt og praktisk.

Lyset har en lysstyrke på 12 lumens og et bredt spredningsområde på 100 grader, hvilket betyder at det giver en jævn og blød belysning i rummet. Uanset om det placeres på en væg, et skab eller et trappetrin, vil dette natlys skabe en behagelig glød.

Produktet er også udstyret med en PIR sensor, der automatisk tænder lyset når bevægelse registreres i nærheden. Dette gør det ideelt til brug på steder, hvor man ikke ønsker at skulle tænde lyset manuelt, som f.eks. i gangen eller på badeværelset om natten.

Med en USB-opladningsfunktion er det let at genoplade lyset, så det altid er klar til brug. Den magnetiske absorption gør det nemt at montere lyset på metaloverflader, mens den simple tænd/sluk funktion sikrer en brugervenlig oplevelse.

Lyset har en elegant rund form med dimensioner på 17 x Ø80 mm, hvilket gør det diskret og let at integrere i ethvert indretningskoncept. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på produktets kvalitet og holdbarhed.

```Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør3000/6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde17 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.