Solblomst LED Natlys, 2 stk

Aigostar Aigostar

19843-0

New product

Solblomst LED Natlys, 2 stk Udvid

Lys op i mørket med disse smukke Solblomst LED natlamper, perfekt til at skabe en beroligende atmosfære i soveværelset eller gangen. Pakken indeholder 2 stk lamper.

Mængde: sæt(2stk)
Pakke mængde: 2stk.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

DKK 80,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og dekorativ belysning

Dette Solblomst LED Natlys er det perfekte valg, hvis du ønsker en energieffektiv og elegant belysningsløsning til dit hjem. Med en effekt på 0.3W er dette natlys ikke blot skånsomt for miljøet, men også for din pengepung.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 4 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer dette natlys en jævn og behagelig belysning i rummet. Uanset om det bruges som stemningsbelysning eller natlys, vil det skabe den perfekte atmosfære.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 giver dette LED natlys en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om det er til læsning, hygge eller arbejde, er lyskvaliteten tilstrækkelig for de fleste behov.

Lækkert design

Den smukke solblomst-formede lampe vil være en dekorativ tilføjelse til enhver indretning. Med en diameter på 65.2 mm passer den perfekt ind i ethvert rum og skaber en hyggelig stemning.

Længere levetid og garanti

Dette Solblomst LED Natlys er designet til at holde i lang tid. Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der vil lyse op i dit hjem i mange år fremover.

Så hvis du leder efter en effektiv, dekorativ og pålidelig belysningsløsning, er dette Solblomst LED Natlys det perfekte valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke4 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Diameter65.2 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.3W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.