LED Natlys med PIR-Sensor, 0.5W, 3000K
Rundt, USB-Opladning, Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk Funktion

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys med PIR-Sensor, 0.5W, 3000K - Rundt, USB-Opladning, Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk Funktion Udvid

LED Natlys med PIR-Sensor, 0.5W, 3000K - Rundt, USB-Opladning, Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk Funktion. Let at bruge natlampe med bevægelsessensor, der giver blødt lys og praktisk tænd/sluk funktion. Perfekt til at skabe en behagelig atmosfære om natten.

Antal: 1 stk
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabinet, altan, trappe, carriage og andre steder.
Batteritype: Lithiumbatteri.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Varm

DKK 41,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Natlys med PIR-Sensor

LED Natlys med PIR-Sensor

Effektiv belysning med smarte funktioner

Dette LED natlys er designet til at skabe en behagelig atmosfære i dine omgivelser. Med en effekt på 0.5W og tilslutning til en 5V strømkilde, giver det en lysstyrke på 12 lumens med en spredning på 100 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, så du ikke bliver generet af skarpe lysstråler.

Praktisk og funktionelt design

Dette LED natlys har en integreret PIR-sensor, som registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk. Derudover har det en magnetisk absorption, der gør det nemt at placere lyset på metaloverflader. Du kan også oplade lyset via USB, hvilket gør det fleksibelt og nemt at genoplade, når det er nødvendigt. Den har også en praktisk tænd/sluk funktion, så du nemt kan styre lyset.

Varm hvidt lys for en hyggelig atmosfære

Dette natlys udsender varmt hvidt lys med en kulørtemperatur på 3000K, hvilket skaber en afslappende og hyggelig stemning i rummet. Det varme lys er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde dit hjem.

Kompakt og praktisk

Med dimensioner på 20 x Ø78 mm er dette LED natlys kompakt og let at placere i enhver indretning. Det elegante design passer perfekt ind i ethvert rum og vil tilføje en subtil belysning, som ikke dominerer rummet.

Langvarig kvalitet

Dette LED natlys leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb. Du kan være sikker på, at dette natlys er af høj kvalitet og vil give dig mange timers behageligt lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde20 mm.
Diameter78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.