LED Natlys med PIR-Sensor Rundt
0.5W, 3000K (Med USB-Opladning og Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk) - Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys med PIR-Sensor Rundt - 0.5W, 3000K (Med USB-Opladning og Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk) - Dobbelt Pakke Udvid

LED Natlys med PIR-sensor Rundt er perfekt til at lyse op i mørket med dets blide 3000K lys. Med USB-opladning og magnetisk absorption er det nemt at placere og bruge, og med tænd/sluk funktionen kan du nemt styre lyset. Dobbelt pakke for ekstra praktisk lysning.

Mængde: 1 stk
Pakke mængde: 2 stk.
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabinet, altan, trapper, garage og andre steder.
Batteritype: Lithium batteri.
Produkt farve: Hvid.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Varm

DKK 85,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Lys op dit hjem med LED Natlys med PIR-Sensor

LED Natlys med PIR-Sensor er det perfekte tilbehør til enhver husholdning. Dette praktiske natlys er designet med bekvemmelighed og funktionalitet for øje. Med en effekt på 0.5W og muligheden for tilslutning til en 5V strømforsyning, er det nemt at placere lyset hvor som helst i dit hjem.

Det bløde, varme lys med en farvetemperatur på 3000K skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning og hygge. Lyset har en lysstyrke på 12 lumens og en spredningsvinkel på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter.

Med USB-opladning og magnetisk absorption er det nemt at holde LED Natlys med PIR-Sensor klar til brug. Den smarte PIR-sensor betyder, at lyset automatisk tænder, når det registrerer bevægelse i nærheden, hvilket gør det ideelt som natlys på badeværelset eller gangen.

LED Natlys med PIR-Sensor er designet med din bekvemmelighed i tankerne. Med muligheden for at tænde og slukke lyset efter behov, har du fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Lyset leveres i en praktisk dobbelt pakke, så du kan placere det flere steder rundt om i huset.

Med dimensionerne på 20 x Ø78 mm er LED Natlys med PIR-Sensor kompakt og let at placere. Uanset om det er i en stikkontakt, på en metaloverflade eller en væg, kan dette alsidige natlys tilpasses enhver situation.

Med en producentgaranti på 3 år kan du have ro i sindet, velvidende at dit LED Natlys med PIR-Sensor er af høj kvalitet og holdbart.

Tilføj en varm og indbydende atmosfære til dit hjem med LED Natlys med PIR-Sensor. Perfekt til brug som natlys, stemningsbelysning eller en praktisk lyskilde, vil dette alsidige natlys hurtigt blive en favorit i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde20 mm.
Diameter78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.