LED Natlys med PIR Sensor
Rund, 0,5W, 6500K - USB-opladning & Magnetisk Absorption - TÆND/SLUK, 4 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys med PIR Sensor - Rund, 0,5W, 6500K - USB-opladning & Magnetisk Absorption - TÆND/SLUK, 4 stk. Udvid

Få lys i mørket med dette praktiske LED natlys med PIR sensor. Perfekt til rum uden fast lyskilde, som badeværelser og gange. Let at installere og bruge med USB-opladning og magnetisk absorption. TÆND/SLUK funktion og pakken indeholder 4 stk.

Antal: 1 stk
Pakningsantal: 4 stk
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, skab, altan, trapper, garage og andre steder.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Kold

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt LED natlys med PIR sensor og USB-opladning

Dette LED natlys er det perfekte valg, hvis du leder efter en praktisk og energibesparende løsning til at oplyse dine omgivelser om natten. Med en effekt på 0.5W og mulighed for tilslutning til en 5V strømforsyning, er dette lys ideelt til brug i soveværelset, gangen eller børneværelset.

Smart PIR sensor og magnetisk absorption

Det unikke ved dette LED natlys er den indbyggede PIR sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk. Dette gør det ideelt til brug på steder, hvor du har brug for lys, men ikke vil forstyrres af en konstant strøm af lys. Derudover har lyset en magnetisk absorption, så det nemt kan monteres på metaloverflader uden besvær.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 12 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer dette LED lys en jævn fordeling af lyset, så du får en behagelig oplysning i rummet. Lyset har en kold hvid farvetemperatur på 6500K, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær, der kan være ideelt til visse anvendelser som malerkabiner, akvarier eller speciel dekoration.

Kompakte dimensioner med lang holdbarhed

Med dimensionerne 20 x Ø78 mm er dette LED natlys både kompakt og diskret i sin størrelse. Lyset er nemt at placere på ønsket sted og kan give dig den perfekte belysning, når det er nødvendigt. Derudover kommer dette LED natlys med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på lang holdbarhed og høj kvalitet.

Opgrader dine omgivelser med dette effektive LED natlys med PIR sensor, USB-opladning og magnetisk absorption. Med sin smarte funktioner og energieffektive design er dette lys et must-have til hjemmet eller kontoret.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde20 mm.
Diameter78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.