2 stk LED Kantbelyst Natlys med PIR-Sensor
Rund, 0.5W, 3000K/6500K, USB-Opladning & Magnetisk Absorption

Aigostar Aigostar

19803-0

New product

2 stk LED Kantbelyst Natlys med PIR-Sensor - Rund, 0.5W, 3000K/6500K, USB-Opladning & Magnetisk Absorption Udvid

Opgrader dit soveværelse med disse praktiske LED-kantbelyste natlys med PIR-sensor. Oplad dem nemt via USB og nyd den magnetiske absorption for let montering.

Mængde: 1 stk
Pakningsmængde: 2 stk.
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabinet, altan, trappe, garage og andre steder.
Batteritype: Lithium-batteri.
Produktfarve: Rød.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv belysning med LED Kantbelyst Natlys

Dette sæt med 2 stk LED Kantbelyst Natlys er den perfekte løsning til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem. De runde natlys er udstyret med PIR-sensor, som sikrer automatisk tænding, når der registreres bevægelse i nærheden.

Med en effekt på 0.5W og mulighed for tilslutning til en 5V forsyning, er disse LED natlys både energieffektive og nemme at bruge. Lyset har en lysstyrke på 12 lumens og en bred spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet belysning i rummet.

Det smarte design med USB-opladning og magnetisk absorption gør det nemt at installere og flytte disse natlys rundt i hjemmet efter behov. De kan let monteres på væggen, skabet eller andre overflader med den magnetiske absorption.

Disse LED natlys er tilgængelige i to forskellige farvetemperaturer, 3000K og 6500K, så du kan vælge den belysning, der passer bedst til dit behov og rummets indretning. Med en dimension på 17 x Ø80 mm, er de kompakte og diskrete.

For ekstra tryghed og kvalitet, kommer disse LED natlys med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at de vil give dig god belysning i lang tid fremover. Skab en hyggelig stemning i dit hjem med disse praktiske og stilfulde LED Kantbelyst Natlys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør3000/6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde17 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.