LED Natlys med PIR-Sensor og USB-Opladning
0,5W, 6500K, Rund, Magnetisk Absorption, TÆND/SLUK, Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys med PIR-Sensor og USB-Opladning - 0,5W, 6500K, Rund, Magnetisk Absorption, TÆND/SLUK, Dobbelt-Pakke Udvid

LED natlys med PIR-sensor og USB-opladning, perfekt til at skabe tryghed om natten. Rund form med magnetisk absorption, tænd/sluk funktion og dobbelt pakke.

Mængde: 1 stk.
Pakke mængde: 2 stk.
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabinet, altan, trapper, garage og andre steder.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Produkt farve: Hvid.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Kold

DKK 85,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Natlys med PIR-Sensor og USB-Opladning, 0,5W, 6500K, Rund, Magnetisk Absorption, TÆND/SLUK, Dobbelt-Pakke

LED natlyset med PIR-sensor og USB-opladning er en praktisk og energieffektiv belysningsløsning til dit hjem. Dette rundformede natlys har en effekt på 0.5W og skal tilsluttes til en 5V forsyning, hvilket gør det ideelt til brug som natlys i børneværelset, på gangen eller på badeværelset.

Med en lysstyrke på 12 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer dette LED natlys en jævn fordeling af lyset, hvilket er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære om natten. Den kold hvide farve på 6500K bidrager til at lyset virker klart og skarpt.

Det unikke ved dette produkt er den indbyggede PIR-sensor, som registrerer bevægelse og tænder automatisk lyset, når der er aktivitet i nærheden. Derudover kan lyset også tændes og slukkes manuelt med en simpel trykknap. Med mulighed for magnetisk absorption kan dette natlys let placeres og flyttes efter behov.

Dette natlys er ideelt til at skabe en tryg og behagelig atmosfære om natten, samtidig med at det er energieffektivt og nemt at bruge. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på produktets kvalitet og holdbarhed.

Med dimensioner på 20 x Ø78 mm har dette LED natlys en kompakt størrelse, der passer perfekt til små rum og steder, hvor ekstra belysning er påkrævet.

Den kold hvide farve på 6500K giver et koldt lys med et blåligt skær, hvilket gør det velegnet til malerkabiner, akvarier og særlige dekorationer. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, kan det være et spændende valg for dem, der ønsker en anderledes belysningseffekt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde20 mm.
Diameter78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.