LED Natlampe med PIR-Sensor
Rund, 0,5W, 6500K - USB-Opladning & Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlampe med PIR-Sensor - Rund, 0,5W, 6500K - USB-Opladning & Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk Udvid

LED natlampen med PIR-sensor er praktisk og energieffektiv. Med USB-opladning, magnetisk absorption og enkel tænd/sluk funktion er den perfekt til både børneværelset og gangen.

Mængde: 1 stk
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, kabinet, altan, trapper, garage og andre steder..
Batteritype: Litiumbatterier.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Kold

DKK 41,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Natlampe med PIR-Sensor, Rund, 0,5W, 6500K, USB-Opladning & Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk

Denne LED Natlampe er en praktisk og energieffektiv løsning til belysning i mørke omgivelser. Med en effekt på 0,5W og mulighed for tilslutning til en 5V forsyning via USB, kan lampen lyse op uden at belaste elregningen.

Lampen har en lysstyrke på 12 lumens og en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den kraftige kuld hvide farve med 6500K giver et klart og tydeligt lys med et blåligt skær, ideelt til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med en magnetisk absorption på bagsiden kan lampen nemt fastgøres på metaloverflader, hvilket gør den ideel til brug som natlampe i soveværelset eller gangen. Den har desuden en PIR-sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk i op til 3 meters afstand, hvilket øger bekvemmeligheden og energieffektiviteten.

Den lille runde formfaktor med dimensioner på 20 x Ø78 mm gør lampen kompakt og transportabel, så den let kan flyttes rundt efter behov.

Med en 3 års producentgaranti får du ekstra sikkerhed og tryghed i dit køb af denne pålidelige LED Natlampe. Den leveres med en enkel tænd/sluk-funktion, der gør det nemt at styre lyset, når det er nødvendigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde20 mm.
Diameter78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.