LED Natlys Kvadratisk
Dag/Nat Sensor, 2-pak

Aigostar Aigostar

New product

LED Natlys Kvadratisk - Dag/Nat Sensor, 2-pak Udvid

LED Natlys Kvadratisk er den ideelle løsning til børneværelset eller gangen med sin praktiske dag/nat sensor funktion. Med dette 2-pak tilbyder du tryghed og komfort i mørket.

Mængde: sæt(2stk)
Pakke mængde: 2stk.
Produkt farve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og praktisk LED Natlys med bevægelsessensor

Dette LED Natlys er kvadratisk i form og kommer i en praktisk 2-pak, perfekt til at placere i soveværelset, gangen eller børneværelset. Med en effekt på 0.36W er det energivenligt og skaber en behagelig belysning i rummet.

Lyset er designet med en Dag/Nat Sensor, hvilket betyder at det automatisk tænder når det bliver mørkt og slukker når det bliver lyst. Dette gør det ideelt som natlys, der skaber tryghed i hjemmet om natten.

Med en lysstyrke på 5 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer dette natlys en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, hvilket er ideelt til de flestes behov.

LED Natlyset tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør det praktisk og nemt at installere. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Varm hvid kulør for en behagelig atmosfære

Dette LED Natlys fås i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensioner på 80.8 x 80 x Ø57.1 mm, har LED Natlyset en kompakt størrelse, der gør det nemt at placere på væggen uden at være alt for dominerende i rummet.

Samlet set er dette LED Natlys en ideel løsning til at skabe en behagelig belysning i dit hjem, der samtidig giver tryghed om natten. Med sin praktiske sensorfunktion og energivenlige egenskaber er det et fremragende valg til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke5 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde80.8 mm.
Diameter57.1 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.36W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.