Bluetooth Mesh Smart Filament pære A60
E27 6W CCT Ravfarvet - 6 stk. med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære A60 - E27 6W CCT Ravfarvet - 6 stk. med Fjernbetjening Udvid

Opgrader dit hjem med disse 6 Bluetooth Mesh Smart Filament pærer. Skift lysstyrke og farvetemperatur med den medfølgende fjernbetjening.

Mængde: sæt(6stk)Form: A60.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 361,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse:

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 LED-pære sæt er ideelt til dig, der ønsker en energieffektiv og smart belysningsløsning i dit hjem. Med en effekt på 6W, erstatter denne pære en traditionel 60W glødepære, hvilket potentielt kan reducere din energiforbrug og spare dig penge på længere sigt.

Pæren tilsluttes let til en 220-240V strømforsyning og har en lysstyrke på 806 lumens, hvilket sikrer et klart og skarpt lys i rummet. Den 360 graders høje spredning sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke pletter eller skygger.

En af fordelene ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til at arbejde, slappe af eller hygge dig, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til dine behov.

Med dette sæt får du 6 stk. af disse smarte LED-pærer samt en praktisk fjernbetjening, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken og farvetemperaturen efter behov. Du kan skabe forskellige stemninger og atmosfærer i rummet med blot et tryk på fjernbetjeningen.

Denne LED-pære har desuden en dimension111 x Ø60 mm og leveres med 3 års producentgaranti for din tryghed og sikkerhed.

Samlet set er dette Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 LED-pære sæt en praktisk, energieffektiv og smart løsning til dit belysningsbehov. Det er nemt at installere, giver et klart og behageligt lys samt mulighed for at tilpasse lysindstillingerne efter dine præferencer med fjernbetjeningen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde111 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.