Solcelle væglampe plastik med dryp-effekt
RGB

Aigostar Aigostar

21196-0

New product

Solcelle væglampe plastik med dryp-effekt - RGB Udvid

Solcelle væglampe i plastik med dryp-effekt og RGB farveskift. Perfekt til at skabe stemning i haven eller på terrassen.

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og stemningsskabende solcelle væglampe

Denne smukke solcelle væglampe i plastik med dryp-effekt og RGB-lys er en fantastisk tilføjelse til enhver udendørs rum. Med en effekt på 0.036W og tilslutning til en 1.2V forsyning er lampen både miljøvenlig og energibesparende.

Den imponerende lysstyrke på 20 lumens kombineret med en høj spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig belysning i omgivelserne. Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanteres en naturlig og ægte farvegengivelse, der fremhæver alle nuancer.

Den integrerede lyskilde sikrer enkel og problemfri installation af lampen, og med 3 års producentgaranti kan du føle dig tryg ved dit køb. Solcelle teknologien gør lampen meget vedligeholdelsesfri, da den oplades af solens stråler og automatisk tænder ved skumring.

Denne solcelle væglampe er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i din have, på din altan eller på din terrasse. Den skaber en indbydende atmosfære, samtidig med at den gør dig uafhængig af elektricitet.

Med sit stilfulde design og muligheden for at skifte til forskellige farver med RGB-lys, kan du tilpasse lampen efter din personlige smag og skabe den rette stemning til enhver lejlighed.

Lad denne solcelle væglampe lyse op i dine udendørs omgivelser og skabe en atmosfære, som du kan nyde i mange år fremover. Med dens holdbare konstruktion og effektive solcelleteknologi er den et miljøvenligt valg, der kan lyse dit uderum op længe efter solen er gået ned. Velkommen til en verden af smuk og energibesparende belysning, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Lysstyrke20 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.036W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.