Kul-Zink Batteri R6 1,5V AA-12s

Aigostar Aigostar

14966-0

New product

Kul-Zink Batteri R6 1,5V AA-12s Udvid

Få pålidelig strøm til dine enheder med disse 12 stk. AA 1,5V Kul-Zink batterier. Hold dine enheder kørende længere med disse holdbare batterier.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Pakkeantal: 12 stk.
Batteritype: Carbon-zink batteri.
Batterikapacitet: 800mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 20,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Kulstofkerne materiale, økonomisk og overkommelig Det er økonomisk og bredt anvendt, anvendt til lavstrømsenheder, der indirekte bruges, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
Stabil ydeevne Batteriets afladning er mere stabil og varig i et lavstrømsmiljø, hvilket kan reducere besværet med hyppigt at udskifte batteriet!
Sikker og lækagesikker Dobbelt lækagesikker teknologi - Et nyt anti-korrosionsstålskaller og aldringsbestandig forsegling, det har god lækagesikker præstation for at sikre en sikker brug.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller, kan det behandles med husholdningsaffald og behøver ikke at blive genindvundet.
Tre års opbevaringstid Kvalitetssikring, gyldighedstiden er op til 3 år. Vi anbefaler dig at opbevare det i et tørt miljø ved stuetemperatur, batteriets opbevaringstid kan relativt forlænges.
Dimensioner
Højde51 mm.
Diameter14 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.